Phone  + 385 40 311 911        Mail  info@vizija.hr

Tehnologija


Naše usluge


Social media sharing center

GRAFIČKA PRIPREMA

Grafički dizajn potrebno je preraditi, prilagoditi fleksotisku pa onda to nazivamo grafičkom pripremom za fleksotisak koja je pogodna za digitalnu izradu klišeja, koja je tiskarski usklađena i čiji otisak na ambalažnom materijalu ima dozvoljena odstupanja u usporedbi s ovjerenim probnim otiskom.

Priprema je vrlo važan i odgovoran segment grafičkog posla. Da bi se kvalitetno obavila, potrebno je znanje i iskustvo o tehnici tiska i dorade proizvoda kao i poznavanje karakteristika materija od kojih se proizvod izrađuje ili na koji se tiska.


Vastly improved security network
SOFTVERSKA I HARDVERSKA TEHNOLOGIJA

Grafička priprema se izrađuje pomoću Macintosh i PC platforma, koristimo najnovije verzije specijaliziranih programa za grafičku pripremu u fleksotisku. Za izradu probnih digitalnih otisaka koristimo Epson Stylus 9900.


Download center
UPRAVLJANJE BOJAMA

Upravljanje bojama sustav je koji omogućuju korisnicima stvaranje probnih otisaka na temelju kojih se zaključuje posao, osigurava konzistentnu preciznost i točnost boja čak i pri ponovljenim radnim nalozima.

Upravljanje bojama sustav je koji podrazumijeva korištenje odgovarajućeg hardvera, softvera i metodologije za kontrolu i podešavanje boja u reprodukcijskom sustavu. Omogućuje kvalitetnu komunikaciju između studija za izradu priprema, dizajnera, tiskara i krajnjeg kupca.User friendly design & easy to use features
KONTROLA KVALITETE

Certificirani smo za proizvodnju digitalnih i analognih klišeja te grafičke pripreme za fleksotisak. Što znači da je osigurana maksimalna sigurnost i kvaliteta proizvoda kroz kontrolu svih proizvodnih procesa, od prijema narudžbe pa preko svakog procesa u pripremi i izradi klišeja sa završnom kontrolom.TEHNOLOGIJA


Tehnologija_1

 Oprema i platforme


Izrada digitalnih i analognih fotopolimernih klišeja

Raspolažemo HD tehnologijom za izradu digitalnih klišeja (CTP) rezolucije od 2540 do 5080 dpi s kojom postižemo vrhunske rezultate.

Koristimo najkvalitetnije repromaterijale na tržištu, a proizvodimo klišeje svih debljina od kojih su najčešće:

Digitalnim postupkom proizvodimo klišeje 1.14, 1.70 i 2.84 mm.

Analognim postupkom proizvodimo klišeje od 2.54, 5.0 i 6.35 mm.


Tehnologija_2

 Digitalni probni otisak


Digitalni tisak velikog formata obavljamo na stroju Epson Stylus 9900

Izrada digitalnih probnih otisaka je postupak u kojem se na digitalnim pisačima (najčešće Ink Jet tehnologije) simulira tisak na tiskarskim strojevima.

Prilikom uvođenja novih kupaca – tiskara u naš sustav za proizvodnju digitalnih klišeja od tiskara obavezno zahtijevamo probno tiskanje radi utvrđivanja proizvodnih mogućnosti i izrade color profila za izradu digitalnih probnih otisaka.


Croatian HR English EN German DE