Phone  + 385 40 311 911        Mail  info@vizija.hr

O nama


O nama 1

 


O NAMAVizija d.o.o je smještena u vlastitom prostoru od 700 m²  i bavi se izradom klišeja za fleksotisak i grafičkom pripremom. Iza sebe ima više od 20 godina uspješnog rada na domaćem i inozemnom tržištu.

Opremljena je aktualnom tehnologijom i raspolaže strojevima kojima može realizirati većinu zahtjeva za kvalitetnim grafičkim proizvodima

U ponudi je i izrada grafičke pripreme i dizajna kako bi se zaokružila kvalitetna ponuda grafičkih proizvoda od – ideje do realizacije.

Svoje poslovanje bazira na visokim kriterijima profesionalnosti, kvalitete, ozbiljnosti, pristupa svakom poslu pojedinačno te brzini izrade klišeja. Od početka poslovanja, poduzeće se prilagođavalo potrebama tržišta zbog čega je prepoznato kao pouzdan i kvalitetan partner brojnih domaćih i inozemnih kupaca.

Prilagođavanje idejnih rješenja određenoj tehnologiji izrade otiska, kao i vizualna poboljšanja pakiranja proizvoda u skladu s novim tržišnim trendovima stalni su cilj dizajnera poduzeća.

Kontrola procesa izrade fotopolimernih ploča je na najvišem nivou, što klijentima Vizije garantira vrhunsku kvalitetu u svim fazama izrade proizvoda.

Pored najvišeg nivoa kvalitete koji se dobiva postupkom razvijanja fotopolimernih ploča, bitno je naglasiti, da ovakav proces nema negativnih utjecaja na zagađenje okoliša.

Za svoj daljnji rast i razvoj, poduzeće planira provesti EU projekt nabave opreme za proizvodnju.


VIZIJA TIM


Aco 1

RADOVAN PETROVIĆ
CEO


Aco 1

DAVOR KRIŽNIK
CEO


Aco 1

DANIJEL ZADRAVEC
TEHNOLOG


Aco 1

DANIJEL HAMPAMER
GRAFIČKI DIZAJNERAco 1

BLANŠA BLAŽEVIĆ
GRAFIČKI DIZAJNER


Aco 1

NINA DOBRANIĆ
TEHNIČAR PROIZVODNJE


Aco 1

STJEPAN KACUN
GRAFIČKI DIZAJNER


Aco 1

DARIO ČERJAVIĆ
GRAFIČKI DIZAJNERCroatian HR English EN German DE